» تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه ، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است .
پروژه دانشجویی: طرح تولیدی خشک کردن کیوی محمد دریانی 1394/02/03 دسته بندی : رشته علوم و صنایع غذایی 27

این طرح دانشجویی مناسب درس طراحی کارخانه و هم یک پروژه جامع و کامل دانشجویی است..

با به روز کردن آن قابلیت کاربردی و عملیاتی نیز دارد.

و برخی رئوس آن به شرح زیر است:

  • نگهداری مواد غذایی با استفاده از خشک کردن
  • اصول استفاده از خشک کردن
  • اصول تبخیر آن
  • منحنی خشک شدن
  • خصوصیات مواد غذایی موثردرخشک شدن
  • جذب رطوبت همدما
  • اثرات دما و جذب رطوبت روی منحنی جذب رطوبت همدما
  • روشهای خشک کردن مواد غذایی
  • گرماي مادون قرمز در خشک کردن
  • تكنولوژي‌هاي خشك كردن جامع، IR و خشك كردن رسانشي
  • گرماي IR در ديگر عملكردهاي پردازش غذاهاي گوناگون
  • منبع گرماي IR
  • مدل‌سازي انتقال گرماي مادون قرمز
  • مدل جنبش گرمايي
  • نتايج و پتانسيل آتي تحقيق

پسورد:keyhaneh.wada.ir

-


تعداد بازدید : 6330
خرید و دانلود | 15,000 تومان
گزارش تخلف به پلیس سایت
مطالب مرتبط